Менувачници

Сортирај по:

Менувачници за тргување и размена на криптовалути

DEXTools - Алакти за криптовалути

DexTools

Колекција од супер корисни алатки за преглед, следење и тргување со криптовалути на децентрализираните… 

 • De-Fi
 • 1.8K
 • 5
 • 1
Кроматика Лого

Kromatika Finance

Next Generation DEX Trading with Kromatika Finance 

 • De-Fi
 • 1.6K
 • 5
 • 4

PancakeSwap

PancakeSwap е децентрализиран протокол и менувачница за тргување со криптовалути. Работи на Binance Smar Chain мрежата… 

 • De-Fi
 • 1.3K
 • 5
 • 7

Uniswap v2

Uniswap е децентрализиран протокол и менувачница за тргување со криптовалути. Рабои на Ethereum мрежата како група… 

 • De-Fi
 • 1.2K
 • 5
 • 13

LOBSTR

LOBSTR е крипто менувачница каде што може лесно да се купат различни криптовалути. Работи со сите Виза картички… 

 • Менувачници
 • 2.7K
 • 4.5
 • 12

Cex.io

Cex.io е една од малкуте крипто менувачници каде што може лесно да се купи или продаде Биткоини и многу други… 

 • Менувачници
 • 3K
 • 2
 • 10
Coinmama Kripto Kultura

Coinmama

Coinmama е единствената крипто менувачница каде што може лесно да се купи или продаде Биткоин. Работи со сите… 

 • Менувачници
 • 5.3K
 • 4.7
 • 5

Poloniex

Полониекс (Poloniex) е централизирана крипто менувачница лоцирана во САД 

 • Менувачници
 • 850
 • 6

Kraken

Кракен е една од најголемите и најстарите крипто менувачници на пазарот, онлајн уште од 2013 година.  

 • Менувачници
 • 2K
 • 11

Binance

Бајнанс (Binance) е најпознатата и најголема крипто менувачница и платформа за тргување со криптовалути. 

 • Менувачници
 • 4.2K
 • 5
 • 5

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи