Колекција од супер корисни алатки за преглед, следење и тргување со криптовалути на децентрализираните менувачници како Uniswap и Pancakeswap.

Овозможува следење на настаните од децентрализираните менувачнци во реално време и можност за применување на автоматизирани стратегии за тргување.

Ако користите Uniswap, Pancakeswap или било која друга децентрализирана менувачница за тргување со криптовалути тогаш DexTools е она што ќе ви помогне со севкупниот процес и се што ви е потребно за безбедно тргување.

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи