Kromatika Finance е децентрализирана менувачница изградена над Uniswap и дизјанирана со една цел и тоа драстично да ги намали провизиите што се потребни за размена на токени на Етерум.

Кроматика го има својот $KROM токен кој се користи за плаќање на провизии при користењето на менувачницата. Работи и на Layer 2 мрежи како Optimism и Arbitrum, што го прави праќањето на ETH поевтино.

Корисни линкови

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x