Паричници

Сортирај по:

Крипто паричници (Crypto wallets)

Wasabi Wallet

Биткоин паричник фокусиран на приватност. 

 • Паричници
 • 1.6K
 • 5
 • 1

Jaxx Liberty

Супер лесен и безебден крипто паричник кој работи на повеќе платформи како Android, iOS, MacOS, Windows, Linux и како… 

 • Паричници
 • 1.8K
 • 7

MetaMask

MetaMask е апликација која ја прави интеркацијата со Ethereum мрежата многу едноставна. Можеш да чуваш, праќаш и… 

 • De-Fi
 • 2.7K
 • 5
 • 12

Trust Wallet

Trust Wallet е бесплатен мобилен новчаник (Android, iOS) кој поддржува преку 160 дигитални средства (вклучувајќи и… 

 • Паричници
 • 1.9K
 • 4.8
 • 14

Electrum

Електрум е еден од оригиналните Биткоин волети, постои од 2011-та година, две години после креирањето на… 

 • Паричници
 • 940
 • 5
 • 12

LOBSTR

LOBSTR е крипто менувачница каде што може лесно да се купат различни криптовалути. Работи со сите Виза картички… 

 • Менувачници
 • 2.7K
 • 4.5
 • 12

MyEtherWallet

MyEtherWallet или MEW е бесплатен интерфејс за интеракција со Етириум мрежата. Работи комплетно на Chrome, Mozilla и сите… 

 • Паричници
 • 3.5K
 • 5
 • 8

Exodus

Егзодус (Exodus) е еден од најпознатите паричник апликации за Андроид, iOS и десктоп уреди. 

 • Паричници
 • 2K
 • 5
 • 13

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи