Кракен е една од најголемите и најстарите крипто менувачници на пазарот, онлајн уште од 2013 година. Нуди низа од продукти, вклучувајки спот и левериџ тргување, стејкување и многу други.

Позната е по големата онлајн заедница и подобра техничка поддршка за напредни трејдери.

Корисни линкови

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x