Uniswap е децентрализиран протокол и менувачница за тргување со криптовалути. Рабои на Ethereum мрежата како група на паметни договори кои може да се пристапат со MetaMask или други паричник апликации.


Прочитај повеќе за децентрализирани менувачници.


Корисни линкови

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x