Гемиџија подкаст (Крипто муабети) Епизода 13

Гемиџија подкаст – Крипто муабети

Гемиџија подкаст – Крипто муабети Епизода #13 со Никола Давитков, Модератор на Криптовалути Македонија, пријател на каналот, инвеститор и искусен познавач на Крипто сферата.
——————————————————————————

1. Што со Биткоин и Крипто до НГ + што по изминатиот халвинг?

2. Главни коини за овој (следен) бул маркет

3. Дивиот близок исток!?

4. Светска војна

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Вашата поддршка е важна!

Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал. Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, Субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

КАНАЛОТ ЌЕ ПОСТОИ СЕ ДОДЕКА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ИМА ИНТЕРЕС ЗА МОЈАТА РАБОТА – БЕСПЛАТНО!!! Но, доколку веќе сте одлучиле да ме почестите кафе, повелете на адресите во описот на самото видео, или на специјалната Buy me a coffee платформа за поддршка на дигитални креатори.

Купи ми кафе: www.buymeacoffee.com/cryptogemidzija

Канал на Rumble: www.rumble.com/user/CryptoGemidzija

Со почит – Крипто Гемиџија

КриптоКултура – од Заедницата за Заедницата

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

De-Fi и Позајмување се заедно една од најголемите категории во…

Прочитај повеќе

https://www.youtube.com/watch?v=m2AdV-qFI0Y Гемиџија подкаст - Крипто муабети #11,…

Прочитај повеќе

GAMING, иако нова категорија псоебно во крипто пазарот е една од…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи