Metaverse

Сортирај по:

Во виртуелните светови базирани на блокчејн, честопати наречени метаверси (metaverse), корисниците можат да купуваат и тргуваат со дигитални продукти и услуги користејќи криптовалути на комплетно децентрализирана околина.

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x