Android

Сортирај по:

Jaxx Liberty

Супер лесен и безебден крипто паричник кој работи на повеќе платформи како Android, iOS, MacOS, Windows, Linux и како… 

 • Паричници
 • 1.8K
 • 7

MetaMask

MetaMask е апликација која ја прави интеркацијата со Ethereum мрежата многу едноставна. Можеш да чуваш, праќаш и… 

 • De-Fi
 • 2.7K
 • 5
 • 12

Electrum

Електрум е еден од оригиналните Биткоин волети, постои од 2011-та година, две години после креирањето на… 

 • Паричници
 • 940
 • 5
 • 12

Hypertrader

Кориснички интерфејс и терминал за тргување на Binance. Ќе ти овозможи подобар преглед кон сите податоци што се… 

 • Тргување
 • 594
 • 3

Cex.io

Cex.io е една од малкуте крипто менувачници каде што може лесно да се купи или продаде Биткоини и многу други… 

 • Менувачници
 • 2.9K
 • 2
 • 10

Exodus

Егзодус (Exodus) е еден од најпознатите паричник апликации за Андроид, iOS и десктоп уреди. 

 • Паричници
 • 2K
 • 5
 • 13

Poloniex

Полониекс (Poloniex) е централизирана крипто менувачница лоцирана во САД 

 • Менувачници
 • 840
 • 6

Kraken

Кракен е една од најголемите и најстарите крипто менувачници на пазарот, онлајн уште од 2013 година.  

 • Менувачници
 • 2K
 • 11

Binance

Бајнанс (Binance) е најпознатата и најголема крипто менувачница и платформа за тргување со криптовалути. 

 • Менувачници
 • 4.1K
 • 5
 • 5

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи