Централизирани менувачници

Сортирај по:

Централизираните крипто менувачници се онлајн платформи каде што се купуваат и продаваат крипто токени. Најважно е дека средствата се чуваат на адреса на менувачницата а не на своја адреса со приватен клуч.

LOBSTR

LOBSTR е крипто менувачница каде што може лесно да се купат различни криптовалути. Работи со сите Виза картички… 

 • Менувачници
 • 1.9K
 • 4.5
 • 12

Cex.io

Cex.io е една од малкуте крипто менувачници каде што може лесно да се купи или продаде Биткоини и многу други… 

 • Менувачници
 • 2.2K
 • 2.1
 • 10
Coinmama Kripto Kultura

Coinmama

Coinmama е единствената крипто менувачница каде што може лесно да се купи или продаде Биткоин. Работи со сите… 

 • Менувачници
 • 3K
 • 4.7
 • 5

Poloniex

Полониекс (Poloniex) е централизирана крипто менувачница лоцирана во САД 

 • Менувачници
 • 597
 • 6

Kraken

Кракен е една од најголемите и најстарите крипто менувачници на пазарот, онлајн уште од 2013 година.  

 • Менувачници
 • 1.4K
 • 11

FTX

ЕФ-ТИ-ЕКС (FTX) е менувачниза за криптовалути, изградена од трејдери за трејдери. 

 • Менувачници
 • 1.9K
 • 4
 • 6

Binance

Бајнанс (Binance) е најпознатата и најголема крипто менувачница и платформа за тргување со криптовалути. 

 • Менувачници
 • 2.3K
 • 5
 • 5

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи