MyEtherWallet или MEW е бесплатен интерфејс за интеракција со Етириум мрежата. Работи комплетно на Chrome, Mozilla и сите понови прелистувачи.

Овој софтвер e со отворен код и ќе ти овозможи и генерирање на адреси, интеракција со паметни договори (smart contracts), интеракција со токени на мрежата и многу друго.

Корисни линкови:

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x