Супер лесен и безебден крипто паричник кој работи на повеќе платформи како Android, iOS, MacOS, Windows, Linux и како екстензија на Google Chrome. Поддржива и интеграции со други сервиси као менувачници или крипто апликации

За користење не е потреба регистрација и најава. Има едноставен бекап систем од 12 или 24 зборчиња (seed phrase). Со овој бекап може да го користиш истион паричник на повеќе уреди.

Пред да го користиш прочитај повеќе детали за Jaxx Liberty или посети го нивниот официјален блог.

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи