Егзодус (Exodus) е еден од најпознатите паричник апликации за Андроид, iOS и десктоп уреди.

Покрај основните функционалности за праќање и примање на средства, оваа апликација нуди можност за тргување или брза измена помеѓу еден токен и друг.

Поддржува и многу други апликации со кој ќе го олеснат користењето на крипто токените.

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи