Wasabi Wallet

Wasabi е Биткоин паричник со отворен код со посебен фокус на приватност и безбедност. Овој паричник работи над анонимната ТОР мрежа со што поседува уникатни карактеристики од сите паричници за Биткоин на пазарот. Работи на Windows, Mac и Linux како десктоп апликација.

Rate:

5 out of 5 stars(3 ratings)

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи