Најдобрата достапна едукација за Биткоин и криптовалути на Македонски јазик.

Задолжителен подкаст за сите почетници но и за сите оние кои сакаат да бидат во тек со случувањата во пазарот и да добиваат анализи од активен тим.

Сé што се обидуваме да направиме како мала група на Крипто ентузијасти и технички аналитичари, е да помогнеме во информирање и едуцирање на Македонскиот народ во Македонија и пошироко.

Крипто Гемиџија

Каналот на Крипто Гемиџија во моментот на пишување на оваа статија има околу 150 видеа, од кои и многу посебно важни курсеви за сите што сакаат да се едуцираат повеќе за оваа технологија.

Што се криптовалути?

Сѐ што треба да знаете за основните особини на една криптовалута и како се разликуваат од останатите декретни валути.


Што е рударење криптовалути и како да се започне со крипто мајнинг

Сѐ за рударење Биткоин и криптовалути. Како да се започне со рударење.

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи