Најголемата децентрализирана платформа за тргување со NFT. Од дигитална уметност и виртуелен свет (metaverse), до спорт и домејни. На OpenSea ќе пронајдеш разни видови на уникатни дигитални податоци.

Работи на Етериум и се пристапува со конектирање на паричник апликација наместо најавување со емаил и лозинка. За најавување е потребно е да го користиш Formatic или некој од другиде поддржани паричници.

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x