Крипто техничка анализа Напреден курс – BTC циклуси, halving и инфлација – Сигурноста на BTC циклусот

Макро BTC анализа со акцент на BTC инфлацијата во корелација со Halving event-ите кои се случуваат на секои 4 години… Ќе дадеме се од себе да објасниме зошто 4 годишните циклуси на BTC до сега се толку предвидливи и очекувани преку објаснување на самиот начин на кој BTC функционира од технички аспект преточено во Економската страна на неговата побарувачка на пазарот.

Дополнително ќе објасниме како Мајнерите се инсентивизирани и после масивните падови на секој крај на Bull маркетот со цел да не се откажат од одржување на BTC мрежата… Технички може да погледнете дека веќе 3 Bull маркети, BTC се однесува потполно исто, усогласен со временските интервали кои постојано доаѓаат директно од BTC алгоритмичкиот циклус! BTC, до сега никогаш не потфрлил во сопствениот циклус во целото свое постоење … алгоритамот кој го води BTC како blockchain технологија, неможе да биде подмитен, не може да биде соборен, неможе да биде баниран … неможе да биде уништен! Затоа е толку сигурен!!! Затоа може да се потпрете на него…

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

https://youtu.be/GgUPd5VdnR8 VeChain - VET/VTHO - Коин кој почнува како ERC20 токен во…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи