Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Инфлација е појава во Економијата која многу делува на…

Прочитај повеќе

Многу битно е да се разберат циклусите на економско тргување на…

Прочитај повеќе

BTC ETF апликациите секогаш биле најава на доаѓачки Bull run и промена…

Прочитај повеќе

Не постои поголема опасност од она што е објаснето во ова видео…

Прочитај повеќе

Една од формациите со која ќе ве запознаеме на нашиот напреден…

Прочитај повеќе

SHIT COINS е еден од најголемите ризици на пазарот. Финансирање на…

Прочитај повеќе

Една од формациите со која ќе ве запознаеме на нашиот напреден…

Прочитај повеќе

Ви претставуваме сегмент од нашиот напреден курс за техничка…

Прочитај повеќе

Heikin ashi свеќи и TD Sequential како индикатори на промена на тренд на…

Прочитај повеќе

Анализа на Коини/Токени - Во ова видео ќе направиме детална…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x