ЕФ-ТИ-ЕКС (FTX) е менувачниза за криптовалути, изградена од трејдери за трејдери. Менувачницата нуди низа од иновативни продукти вклучувајќи и деривати, опции и други услуги.

За да видиш повеќе информации и статистика за оваа менувачница, кликни тука.

Корисни линкови

Зачлени се на линкот подолу и доби 5% попуст на провизија.

4 Коментари

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи