Додека многу други книги го објаснуваат “како” работи Биткоин, “Интернетот на парите” од Андреас Антонопулус навлегува длабоко во “зошто” користењето на Биткоин е важно. Книгата ја обработува есенцијата на фундаменталната вредност на Биткоин, преку серија од есеи и прави споредба со технолошките револуции низ историјата.

Напишете коментар

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x