MICA – Регулатива на крипто маркети во ЕУ

MICA е новото законодавство унифицирано на цела територија на ЕУ со кое Европската унија се обидува да го престигне целиот свет во интергирање и регулирање на сите крипто валути… ОВА Е ВИДЕО КОЕ НЕ СМЕЕТЕ ДА ГО ПРОПУШТИТЕ … објаснуваме што точно е регулирано, како коините и токените ќе бидат поделени, каде ова ќе важи, од кога, што тоа значи за секојдневните трговци и инвеститори и како ова ќе се одрази во следниот Bull маркет…

Ова е една од најдобрите вести кои сме ги слушнале овде на дното на Bear маркетот. За ова како чекор на цела ЕУ сме навистина возбудени и тоа со добра причина … КРИПТО ДОАЃА, НЕ Е ПРАШАЊЕ НА ДАЛИ ТУКУ ПРАШАЊЕ НА КОГА … а после MICA изгледа ќе знаеме точно кога на територија на цела ЕУ а со тоа и на нашата Македонија…

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи