Крипто техничка анализа Напреден курс – Market cipher A

MARKET CIPHER A – Прво од блок од три видеа за оваа алатка каде ќе ги претставиме двата дела А и B од алатката а потоа ќе направиме и пробно тргување со истите на исечен дел од чарт за да видиме дали истата има соодветна и профитабилна примена. Преглед на оваа софистицирана алатка на Trading View, како истата да ја најдете бесплатно и додадете на вашиот профил, како и целосна анализа на симболите и индикаторите кои ги содржи и како истите да ги промените или исклучите доколку не ви се потребни.

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

https://youtu.be/XTuE2Nckg0M Во овој почетен курс за Техничка анализа на…

Прочитај повеќе

https://www.youtube.com/watch?v=se38vfmu8Ic&t=8s&ab_channel=CRYPTOGEMIDZIJA Exchange…

Прочитај повеќе

Во овој почетен курс за Техничка анализа на Trading View платформата,…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи