Крипто техничка анализа Напреден курс – Манипулација на leverage трговците – Short & Long squeezе

Видео специјално наменето за манипулациите кои се прават на Leverage трговците во ваков тип на ситуации каде е познато каде пазарот се очекува да се движи поради одредена вест, мерка или појава на пазарот. Технички објаснет Short and Long squeeze на пазарот и како да се заштитите од овие појави на ликвидација на илјадници трговци на пазарот. Гледање на Економијата преку макроекономски појави е најдобриот начин да бидете профитабилни на долги стази, затоа ова што го работиме на нашиот канал не е спринт туку маратон…

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Анализа на Коини/Токени - Во ова видео ќе направиме детална…

Прочитај повеќе

De-Fi и Позајмување се заедно една од најголемите категории во…

Прочитај повеќе

https://youtu.be/60mk-vCe0z8 Ви претставуваме сегмент од нашиот напреден…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи