Крипто техничка анализа – Напреден курс Корисни интернет страни

Во прилог на ова видео, ви доставуваме некои од најкорисните интернет страни кои можат да ви помогнат во реализирање на вашата Техничка и Фундаментална анализа. Секоја од вклучените страни во ова видео на еден или друг начин ви дава информации кои ви се битни за донесување на информирани одлуки во вашето инвестирање/тргување на пазарот. Што повеќе информации за она што се случува во економската сфера, толку подобри одлуки за вашето портфолио!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Спонзорирано

Што е Биткоин во 5 минути

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Анализа на Коини/Токени - Во ова видео ќе направиме детална…

Прочитај повеќе

Во оваа статија ќе дознаете се што ви е потребно за да започнете…

Прочитај повеќе

VeChain - VET/VTHO - Коин кој почнува како ERC20 токен во 2015 година а потоа…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x