Крипто техничка анализа Напреден курс – CBDC vs CRYPTO

Не постои поголема опасност од она што е објаснето во ова видео за иднината на финансискиот систем во светот. CBDC и CRYPTO се две обратни страни, опции, на она што ќе биде следен степен на развој на финансискиот систем во светот … советувам на секој кој сака да инвестира во Крипто да го проследи ова видео внимателно!

CBDC Е ПРОБЛЕМ СО КОЈ СИТЕ НИЕ ЌЕ МОРА ДА СЕ СООЧИМЕ!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

https://youtu.be/XTuE2Nckg0M Во овој почетен курс за Техничка анализа на…

Прочитај повеќе

Oracles - се специјална врста на крипто проекти кои го поврзуваат…

Прочитај повеќе

https://www.youtube.com/watch?v=zoJoK6-jzoo&t=9s Меме Токени - Токени кои немаат…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи