Крипто техничка анализа Напреден курс – BTC Психолошки циклуси на тргување

Многу битно е да се разберат циклусите на економско тргување на едно добро како што е во случајов BTC, посебно од аспект на психолошко размислување на еден трговец во однос на тоа во кој дел од циклусот се наоѓаме. На макро ниво, ништо неможе подобро да објасни како се случуваат оние масовни грешки на купување и продавање во погрешен сегмент од еден економски циклус на тргување. Детално покажуваме кои се циклусите на BTC, колку траат и како трговците постојано ги прават истите грешки … Познавањето на циклусите е единствениот начин да ги одбегнете овие грешки!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

https://youtu.be/GgUPd5VdnR8 VeChain - VET/VTHO - Коин кој почнува како ERC20 токен во…

Прочитај повеќе

Во овој почетен курс за Техничка анализа на Trading View платформата,…

Прочитај повеќе

MARKET CIPHER Пробно тргување - Трето од блок од три видеа за оваа…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи