Гемиџија подкаст Епизода 04. Општи Крипто муабети со Никола Давитков Модератор на Криптовалути Македонија

Крипто подкаст Епизода 04, со мојот гостин Никола Давитков, пријател на каналот, инвеститор и искусен познавач на Крипто сферата разговараме за целиот крипто сектор во глобала. Неговата иднина и потенцијал. Му благодариме на Никола Давитков за неговото гостување и придонес во ова наше едукационо видео и се надеваме дека повторно ќе ни гостува и понатаму!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

https://youtu.be/4H29q4_Khyo Инфлација е појава во Економијата која многу…

Прочитај повеќе

https://youtu.be/BbjhuYU4FTI https://youtu.be/BbjhuYU4FTI Крипто подкаст Епизода 09, со…

Прочитај повеќе

Oracles - се специјална врста на крипто проекти кои го поврзуваат…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи