Категории на крипто коини/токени – Музички токени

Музички токени – Доста мала категорија каде има само еден солиден проект, која сепак има многу голем потенцијал за користење на Blockchain технологијата. Музичката индустрија и нејзините 42 билиона вредност, без разлика дали сака или не, ќе биде принудена од самите музичари да ја прифати оваа растечка технологија. Крипто нуди директна врска помеѓу музичарите и слушателите каде истите ќе добијат многу повеќе за својата работа наместо моменталниот систем. Дополнително, blockchain нуди уникатно решение или барем минимизирање на проблемот со пиратерија… Ова е категорија која е буквално на самиот почеток со само еден проект кој можеме да го наречеме солиден за сега…

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

MARKET CIPHER Пробно тргување - Трето од блок од три видеа за оваа…

Прочитај повеќе

BTC ETF апликациите секогаш биле најава на доаѓачки Bull run и промена…

Прочитај повеќе

Store of value - Зачувуање на вредноста - Вложување во одредено добро…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи