Категории на крипто коини/токени: Крипто платежни валути

Крипто платежни валути – Ефективна замена на застарениот и корумпиран банкарски систем кој само со сила сеуште се одржува на оваа позиција на власт во светот. Технологија која ги прави праќањата парични средства, како во склоп на држава така и преку гранично, брзи, ефтини и не подлежни на секаков вид легислативи, рестрикции и забрани. Овој тип на крипто проекти ги заобиколува сите бирократски пречки за трансфер на капитал низ целиот свет, истите неможат никако да бидат запрени од моменталните финансиски сили во светот. Доколку пошироката јавност би била свесна за нивната моќ, банкарскот систем и финансиските институции би престанале да постојат за многу кратко време … Но истите доаѓаат и се се повеќе користени од широката народна маса, што значи е само прашање на време!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

5 out of 5 stars(1 rating)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

DCA и неговата практична примена во претходните два циклуси на BTC…

Прочитај повеќе

DCA – Dollar cost avarage представува стратегија на постепено инвестирање…

Прочитај повеќе

Во оваа статија ќе дознаете се што ви е потребно за да започнете…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи