Истражување на Коини/Токени – Vechain VET/VTHO 12.2022

VeChain – VET/VTHO – Коин кој почнува како ERC20 токен во 2015 година а потоа во 2018 година прави свој Blockchain ledger со smart contracts компатабилност. Истиот е еден од најстарите и најпочитувани проекти во Крипто секторот. Уникатноста на VeChain како најголемиот Blockchain технолошки провајдер за комплексни транспортни солуции во светот го прави да биде еден од најпотенцијалните проекти кои очекуваме да имаат солиден профит во 2024/5 Bull Крипто маркетот.

Детално обработен овој проект со сите негови карактеристики кои ќе може да ги погледнете во нашето видео:

– Најголем Blockchain проект во светскиот транспортен синџир

– PoA систем на нодови (Произлезен од PoS)

– Образложение на неговата структура и засебни коини VET и VTHO

– Во кој се сфери на работа на една корпорација може да биде применет VeChain

– ПАРТНЕРИ кои почнале соработка со Polygon

– Техничка анализа на досегашнито чарт на VET

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

BTC halving е основата на оваа крипто валута и нејзината blockchain…

Прочитај повеќе

За што служи MetaMask MetaMask е една од најприфатените апликации за…

Прочитај повеќе

https://www.youtube.com/watch?v=se38vfmu8Ic&t=8s&ab_channel=CRYPTOGEMIDZIJA Exchange…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи