Истражување на Коини/Токени – Chainlink LINK 05.01.2022

Анализа на Коини/Токени – Во ова видео ќе направиме детална анализа според досега поставените точки на истражување. Ќе може да проследите техничка и фундаментална анлиза на Chainlink LINK токенот според следните точки на истражување:

1. Апликација и практична примена на коинот/токенот (за што истиот се користи) – Дали има други проекти кои му се конкуренција – Дали има апликации од реалниот свет кои можат да го заменат

2. Road map, во кој стадиум од развојот се наоѓа самиот проект – Зрелост на пазарот – Активен Road map

3. Техничка анализа – Во кој циклус од Bear и Bull се наоѓа проектот на макро ниво – НИКОГАШ НЕ КУПУВАЈТЕ НА PUMP

4. Фундаментална анализа – Вести за проектот во последниот период – Партнерства – Поврзаност со кривични или судски случаи

5. Токеномија – Тип на Blockchain – Залиха (Ограничена или не) – Колку од залихата е веќе на пазарот – Колку од залихата е поседувана од тимот/институции

6. Децентрализација – Проверка на најголемите новчаници

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Спонзорирано

Што е Биткоин во 5 минути

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Во овој почетен курс за Техничка анализа на Trading View платформата,…

Прочитај повеќе

FATF со своите препораки е светскиот тренд сетер на законодавство…

Прочитај повеќе

Во овој почетен курс за Техничка анализа на Trading View платформата,…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x