Хардверски и софтверски новчаници и начини на зачувување на сопствениот капитал – NOT YOUR KEYS, NOT YOUR CRYPTO!!!

Не заборавајте дека сигурноста на вашите крипто валути се од најголема важност. Поради оваа причина секој кој сака да инвестира во Крипто сферата мора уште во почетните фази од своето образование за овој сектор да се запознае со различните типови на новчаници во кои може да го чува сопствениот капитал. Исклучиво битна тема за која мора да се запознае заедницата: Софтверски и хардверски новчаници (Cold and hot wallets), јавни и приватни клучеви, Ellipal и Ledger хардверски новчаници.

NOT YOUR KEYS NOT YOUR CRYPTO – Објаснување…

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Што се криптовалути? Тука ќе прочитате сѐ што треба да знаете за…

Прочитај повеќе

Диверзификацијата на вашето портфолио е од исклучива важност!…

Прочитај повеќе

DCA и неговата практична примена во претходните два циклуси на BTC…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи