Гемиџија подкаст Епизода 10. Крипто муабети со Никола Давитков – ETH vs SEC, ISO 20022, BTC иднина

Крипто подкаст Епизода 10, со мојот гостин Никола Давитков Модератор на Криптовалути Македонија, пријател на каналот, инвеститор и искусен познавач на Крипто сферата разговараме за:

– ETH vs SEC можност за судски процес и што тоа значи за пазарот,

– Техничка анализа на моменталниот пад и што очекуваме од истиот,

– Демистификација на BTC и која е неговата иднина заедно со светскиот финансиски систем,

– ISO 20022 стапува на сила во Март 2023, што тоа значи за крипто и за оние коини/токени кои се веќе согласни со оваа регулатива

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Privacy coins или Не детектирачки крипто валути е посебен blockchain дел од…

Прочитај повеќе

https://www.youtube.com/watch?v=zoJoK6-jzoo&t=9s Меме Токени - Токени кои немаат…

Прочитај повеќе

Во прилог на ова видео, ви доставуваме некои од најкорисните…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи