Крипто техничка анализа Напреден курс – Флип чартови – Пробно тргување ETH/BTC

Во денешното видео правиме пробно тргување – Флип помеѓу парот ETH/BTC во произволен дел од чартот каде може да видите во одреден циклус која е корисноста на користење на овие дополнителни чартови директно…

Флип чартови – Нов мини серијал од неколку епизоди каде ќе објасниме како да ги користите чартовите на споредба на две крипто валути како ETH/BTC, ADA/ETH, DOT/ETH… Како истите можат дополнително да ви помогнат во стандардната анализа на криптовалути наспроти USD, како и користењето на овие чартови за тргување без вашите средства да бидат променети во USD во ниту еден момент од одреден Bull маркет.

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Меме Токени - Токени кои немаат реална корисност, направени…

Прочитај повеќе

Видео специјално наменето за манипулациите кои се прават на…

Прочитај повеќе

Што се криптовалути? Тука ќе прочитате сѐ што треба да знаете за…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x