Биткоин подкаст #4 – Биткоин муабети

Биткоин подкаст #4 – Четврта епизода од Биткоин серијалот на Токенпадок каналот

Никола Давитков гостин на Токенпадок Македонија со Дарко Симуновски

Теми на Биткоин подкаст №4:

1.Криптографија (pre-Bitcoin + post-Bitcoin)

2.Биткоин како дигитално злато

3.Биткоин како незаменлив дел од инвестициско портфолио

КриптоКултура – од Заедницата за Заедницата

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Не постои поголема опасност од она што е објаснето во ова видео…

Прочитај повеќе

FATF со своите препораки е светскиот тренд сетер на законодавство…

Прочитај повеќе

DCA и неговата практична примена во претходните два циклуси на BTC…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x