Биткоин подкаст #3 – Биткоин муабети

Биткоин подкаст #3 – Трета епизода од Биткоин серијалот на Токенпадок каналот

Никола Давитков гостин на Токенпадок Македонија со Дарко Симуновски

Теми на Биткоин подкаст №3:

1.Биткоин рударење – Mining ⚒ (копање ⛏)

2.Втори слоеви на Биткоин, Lightning мрежа – Layer 2️⃣ (слој 2️⃣)

КриптоКултура – од Заедницата за Заедницата

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Крипто подкаст Епизода 09, со мојот гостин Никола Давитков…

Прочитај повеќе

Кога станува збор за иднината на финансискиот сектор во светот,…

Прочитај повеќе

Во овој почетен курс за Техничка анализа на Trading View платформата,…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x