Ресурси

Филтрирај по:

Сортирај по:

Hypertrader

Кориснички интерфејс и терминал за тргување на Binance. Ќе ти овозможи подобар преглед кон сите податоци што се… 

 • Тргување
 • 529
 • 3

BabyPips

Бесплатна едукација за тргување со валути. Статии, видеа и академија полна со ресурси што ќе ти помогнат да… 

 • Едукација
 • 1.2K
 • 2.7
 • 15

Cex.io

Cex.io е една од малкуте крипто менувачници каде што може лесно да се купи или продаде Биткоини и многу други… 

 • Менувачници
 • 2.6K
 • 2
 • 10
Coinmama Kripto Kultura

Coinmama

Coinmama е единствената крипто менувачница каде што може лесно да се купи или продаде Биткоин. Работи со сите… 

 • Менувачници
 • 4.4K
 • 4.7
 • 5

Интернетот на парите

Додека многу други книги го објаснуваат "како" работи Биткоин, "Интернетот на парите" од Андреас Антонопулус… 

 • Литература
 • 1.4K
 • 5
 • 7

MyEtherWallet

MyEtherWallet или MEW е бесплатен интерфејс за интеракција со Етириум мрежата. Работи комплетно на Chrome, Mozilla и сите… 

 • Паричници
 • 3.1K
 • 5
 • 8

Exodus

Егзодус (Exodus) е еден од најпознатите паричник апликации за Андроид, iOS и десктоп уреди. 

 • Паричници
 • 1.7K
 • 5
 • 13

Poloniex

Полониекс (Poloniex) е централизирана крипто менувачница лоцирана во САД 

 • Менувачници
 • 758
 • 6

Kraken

Кракен е една од најголемите и најстарите крипто менувачници на пазарот, онлајн уште од 2013 година.  

 • Менувачници
 • 1.8K
 • 11

Binance

Бајнанс (Binance) е најпознатата и најголема крипто менувачница и платформа за тргување со криптовалути. 

 • Менувачници
 • 3.4K
 • 5
 • 5

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x