Категории на крипто коини/токени – Storage/Меморија

Storage/Меморија е многу полезна категорија на крипто, каде крипто проектите се натпреваруваат со централизираните storage компании како ICloud, DropBox, Google Drive инт… Во ова видео објаснуваме кои се предностите на користење на напредната крипто блокчејн технологија наспроти централизираната дигитална технологија која преовладува во моментов.

Ова е исклучиво нова сфера во Крипто секторот и има огромен потенцијал, но за жал проектите кои се развиваат моментално во оваа категорија се премногу млади за да можеме да кажеме дека се навистина потенцијални, затоа ќе обрнеме посебно внимание на тоа како се развива оваа категорија во иднината. Погледнете се што треба да знаете за моменталните најголеми крипто меморија/storage проекти и кои се нивните предности.

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

За што служи MetaMask MetaMask е една од најприфатените апликации за…

Прочитај повеќе

https://youtu.be/8P_u2UqLtEI Една од формациите со која ќе ве запознаеме на…

Прочитај повеќе

Privacy coins или Не детектирачки крипто валути е посебен blockchain дел од…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи