Категории на крипто коини/токени – Privacy coins

Privacy coins или Не детектирачки крипто валути е посебен blockchain дел од Крипто сферата кој исклучиво се занимава со приватност на трансакции. Со овие проекти можете да работите со крипто трансакции кои се целосно прикриени и безбедни, односно ниту еден дел од самата трансакција не е видлив и неможе да биде откриена ниту една информација за истата. Ledger-от на овие крипто проекти за разлика од сите останати каде оваа збирка на трансакции е јавна, има голема заштита за приватност и ниту еден аспект од истиот не е јавен. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Користење и поседување на овие валути може да биде осудено за против-законско и може да предизвика замрзнување на вашето портфолио!!!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи