Категории на крипто коини/токени – Metaverse

METAVERSE, или на кратко иднината во дигиталниот свет во буквална смисла на зборот. Целото оптшество се движи се повеќе и се по забрзано кон целосна дигитализација на светот каде Мета-световите како Decentraland и Sandbox се најголемите и најсилни компетитори за овој пазар. Поседување на овој тип на токени е една од можеби најпрофитабилните можности за Bull маркетот во 2024 а во детали објаснуваме зошто во ова видео.

Исто така може да погледнете и една софтверска солуција во прокетот на Enjin кој е клучен актер во градење на овој свет на иднината. Веруваме дека секој треба да има ваков тип на токени/коини во своето портфолио со цел негова диверзификација!!! На кратко спомнуваме што представува ISO 20022 стандардот, крипто проектите кои се негови партнери и се во согласност со оваа регулатива и која е нивната битност за идината – за ова ќе направиме посебно видео во блиска иднина!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

GAMING, иако нова категорија псоебно во крипто пазарот е една од…

Прочитај повеќе

DCA и неговата практична примена во претходните два циклуси на BTC…

Прочитај повеќе

Ви претставуваме сегмент од нашиот напреден курс за техничка…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи

Блокатор на реклами

Здраво! Покажете ја Вашата поддршка и исклучете го Вашиот блокатор на реклами. Благодарни сме за Вашата поддршка.

Refresh Page
x