Категории на крипто коини/токени – Internet of things IOT

Internet of things, или поврзаноста на сите smart ствари околу нас, телефони, телевизори, домашни уреди, камери, автомобили итн, е основата на која моменталното општество опстојува. Верувам дека сме доволно далеку во овој технолошки развој што живот без ваков тип на поврзаност на стварите околу нас преку интернет, GPS итн е скоро па незамислив за денешните генерации. Во поглед на тоа каде се движи овој развој, гледаме дека ваквата потреба од поврзаност енормно расте од ден на ден…

Со тоа расте и потребата од ваков тип на технологија и крипто проекти кои директно се наменети за овој развој. VET, HNT, IOTA се само оние најдобрите кои ги издвоивме за вас, но оваа категорија допрва ќе расте во крипто секторот а и многу пошироко. Наше мислење е дека секој треба да има ваков тип на токени/коини во своето портфолио со цел диверзификација!!!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

https://youtu.be/5G13qOEXoao Во денешното видео правиме пробно тргување -…

Прочитај повеќе

5ти ноември, или попознат како Gunpowder treason and plot во Англиската…

Прочитај повеќе

https://youtu.be/wrYzp0b3PCc Во овој почетен курс за Техничка анализа на…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи