Категории на крипто коини/токени – Gaming

GAMING, иако нова категорија псоебно во крипто пазарот е една од најпотенцијалните категории кои може да ги земете во предвид. Не заборавајте дека Gaming категоријата во Крипто е на самиот почеток на нејзиниот развој и иако има многу проекти, најголемиот дел се од мали студија кои сеуште учат за тоа како се креира софтвер на блокчејн технологијата.

Во оваа категорија земавме во предвид неколку разни проекти и тоа:

– Blockchain игра – Axie infinity

– Blockchain еко систем – Gala games

– Blockchain маркет – Immutable X

– Blockchain апликација – Stepn

Со што се обидовме да представиме по една од најголемите различни видови на крипто проекти во крипто Gaming секторот. Не заборавајте, во овој сектор сеуште не навлегле големи имиња како EA Games, Ubisoft, Activison, Sega и останатите, што значи дека овој сектор е исклучиво млад!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

0 out of 5 stars(0 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Internet of things, или поврзаноста на сите smart ствари околу нас,…

Прочитај повеќе

https://youtu.be/iwAOqdx9w6c Во овој почетен курс за Техничка анализа на…

Прочитај повеќе

Погледнете која е корелацијата помеѓу најголемите индекси на…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи