Категории на крипто коини/токени – Exchange коини/токени

Exchange коини/токени кои се издадени од самите менувачници (Централизирани и Не-централизирани), нивната намена и придобивки како и генерална анализа на профитот кој истите досега го донеле во претходните Bull маркети. Во склоп на ова видео направивме и анализа на некој од најдобрите и најголеми токени/коини на постоечките менувачници како и битни вести за истите… СО ИСКЛУЧОК НА FTX НОРМАЛНО ПОСЛЕ НЕГОВИОТ ПАД – НО ОСТАТОКОТ НА ВИДЕОТО Е И ПОНАТАМУ ДОБРО ЕДУКАТИВНО СРЕДСТВО ЗА ОВОЈ ВИД НА КОИНИ/ТОКЕНИ!

Ова е генерално представување на овие коини/токени, понатаму ќе направиме многу по детални анализи, технички и фундаментални, за одделни проекти и нивната иднина. Не заборавајте дека прво мораме да поминеме преку овој Bear маркет за да видиме кои ќе бидат останатите проекти за кои ќе вреди да се направи анализа!

Следете ја нашата работа на нашите социјалните мрежи!

Видео за техничка анализа

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал.

Вашата поддршка е важна!

Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит – Крипто Гемиџија

Rate:

5 out of 5 stars(1 rating)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи