[ИНТЕРВЈУ] Ратко Николовски за Фокус на тема криптовалути

Погледни ја оригиналната статија што го содржи целосното интервју.

https://fokus.mk/intervju-nikolovski-vo-kriptovaluti-treba-da-se-investira-koga-ima-panichna-rasprodazhba/?fbclid=IwAR15Nu_QG3Q9pv8wbYG-b6ZHTXob_7880Si_VO_ytsO54pH1yo8EfxiIQZY

За повеќе информации и дружење зачлени се во нашата ФБ група или заследи не на Твитер.

Rate:

5 out of 5 stars(2 ratings)

Напишете коментар

Блог

Добредојде на нашиот блог. Тука ќе ги најдеш сите статии од Крипто Култура и линкови до оригиналните содржини.

За да најдеш некој друг ресурс или апликација, погледни ги сите ресурси или колекции.

Флип чартови - Нов мини серијал од неколку епизоди каде ќе…

Прочитај повеќе

Во прилог на ова видео, ви доставуваме некои од најкорисните…

Прочитај повеќе

https://youtu.be/8P_u2UqLtEI Една од формациите со која ќе ве запознаеме на…

Прочитај повеќе

Newsletter

Не пропуштај да се зачленеш во единствената крипто листа на македонски!

За Крипто Култура

Од заедницата - за заедницата

Навигација
Заследи